Akce, novinky

březen 17

PŘIJĎTE OSLAVIT SVÁTEK SV. PATRICKA! MEGA AKCE, LIVE MUSIC

Užijte si svátek našeho patrona Svatého Patricka v super společnosti! Oslavy v naší restauraci St.Patrick vypuknou v pátek 17. března, večer bude hrát živá kapela Beerberries stylové irské hity. Hudba vám rozproudí krev v žilách, takže nebudete chtít sedět. A pokud ano, můžete se pustit do soutěží o prima dárky za vypité panáky a piva Guinness. Buďte si jisti, že s dárečky šetřit nebudeme!! Jo a vstup je opět zdarma!
Rezervujte si svá oblíbená místa u obsluhy nebo na baru restaurace.
Těšíme se na vás!
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!

červenec 17
Radost našeho šéfkuchaře neznala mezí
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům Apetit Festivalu, kteří nám dali svůj hlas a ocenili naše gurmánské menu, se kterým jsme soutěžili ve velké konkurenci ostatních kvalitních restaurací z celého východočeského kraje.

Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!

Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.

Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.

Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!


VÍTĚZNÉ MENU:

Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou  na rozpečené ciabatě

Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou

Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným  hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem

zpět