Akce, novinky

Silvestr v restauraci St.Patrick Pardubice
prosinec 31

SILVESTR 2017 LIVE! NÁŠ TIP!

Vezměte své kamarády a přijďte do St.Patrick oslavit svůj nejlepší Silvestr v životě! Slavíme až do rána! Čeká vás skvělá zábava a navíc prima dárky za vypité panáky. Zatančíte si na muziku, kterou bude na přání pouštět náš DJ. Vstup volný. Rezervujte si místa včas!
Restaurace St.Patrick Pardubice představuje Travesti SHOW!
leden 19

TRAVESTI SHOW! MEGA AKCE!

Čekání bylo dlouhé, ale v pátek 19. ledna si vše vynahradíte! Bude TRAVESTI SHOW jakou jste ještě neviděli – vystoupí Vlasta Wild, Chi Chi Tornádo a Roxana Primeri. Show začíná od 21. hodiny. Rezervujte si svá oblíbená místa včas. Vstupné 150 Kč na hlavní sál a 75 Kč do zimní zahrady.
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!

červenec 17
Radost našeho šéfkuchaře neznala mezí
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům Apetit Festivalu, kteří nám dali svůj hlas a ocenili naše gurmánské menu, se kterým jsme soutěžili ve velké konkurenci ostatních kvalitních restaurací z celého východočeského kraje.

Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!

Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.

Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.

Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!


VÍTĚZNÉ MENU:

Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou  na rozpečené ciabatě

Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou

Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným  hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem

zpět