Akce, novinky

Přijmeme číšníka - servírku do restaurace Pardubice St.Patrick
září 20

Hledáme kolegu na pozici číšník - servírka

Do naší restaurace přijmeme nového kolegu na pozici číšník / servírka. Práce v mladém a přátelském kolektivu. Týden práce a týden volno. Vždy včasné vyplacení výplaty, personální slevy.
Požadujeme: minimálně 2 roky praxe, pracovitost a učenlivost, vstřícnost a smysl pro týmovu práci.
Bližší informace poskytneme na emailu jan.slany@stpatrick.cz nebo telefonním čísle 605 121 120
Travesti Show v restauraci StPatrick Pardubice
září 29

TRAVESTI SHOW s Crazy Goddess! MEGA AKCE!

Zaškrtněte si ve svém diáři červeným fixem pátek 29. září – v Patricku váš opět čeká oblíbená TRAVESTI SHOW! Speciální host ROXANA PRIMERI. Po skončení celé show nekončíme – DJ vám bude pouštět oblíbenou muziku až do ranních hodin. Začínáme od 21. hodiny. Vstupné 100 Kč / 50 Kč. Rezervujte si místa včas!
U2 live revival v restauraci Pardubice StPatrick
říjen 06

U2 REVIVAL LIVE! MEGA AKCE!

Zveme vás v pátek 6. října do restaurace St.Patrick na U2 DESIRE - live revival. Přijďte se pobavit a zapařit s největšími hity irských U2. Začínáme od 21. hodiny. Rezervujte si svá místa včas – vstupné 150,- Kč a do zimní zahrady 75,- Kč. Těšíme se na vás!
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!

červenec 17
Radost našeho šéfkuchaře neznala mezí
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům Apetit Festivalu, kteří nám dali svůj hlas a ocenili naše gurmánské menu, se kterým jsme soutěžili ve velké konkurenci ostatních kvalitních restaurací z celého východočeského kraje.

Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!

Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.

Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.

Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!


VÍTĚZNÉ MENU:

Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou  na rozpečené ciabatě

Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou

Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným  hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem

zpět