Akce, novinky

Degustační večeře v St.Patrick
říjen 31

DEGUSTAČNÍ VEČEŘE S PÁROVÁNÍM VÍNA EXTRA TIP!

Dobré víno a dobré jídlo. Dvě věci, které k sobě patří stejně jako slunce k létu nebo bublinky k šampaňskému. Když se ke skvělému jídlu přidá vynikající víno, tak se tyto zážitky nesčítají, ale násobí. To je po staletí prověřená zkušenost.

Zveme vás na mimořádnou Degustační večeři o 5ti chodech, ke které budeme podávat ta nejlepší vína, oceněná medailemi na letošním Pardubickém vinném festivalu. Akce se koná ve středu 31. října od 19 hodin v restauraci St.Patrick.
Cena degustace je 890,- Kč a vstupenky můžete zakoupit v naší restauraci nebo rezervovat telefonicky na tel: 466 614 200, kde též získáte další informace. Rezervujte si místa včas, počet míst je omezen.
Svatomartinské hody - irská restaurace St.Patrick Pardubice
listopad 11

SVATOMARTINSKÉ HODY a vše co k tomu patří! NÁŠ TIP!

Do křupava propečená svatomartinská husa, otevírání mladého vína a živá cimbálovka – to vše vás čeká v Patricku v pátek 9. listopadu od 19. hodiny. Prosíme, rezervujte si svá místa včas, bývá plno – vstupné 150,- Kč na hlavní sál restaurace a 75,- Kč do salonku.
Svatomartinskou husu a mladé víno si můžete užít i po celý týden od 5. do 11. listopadu (bez vstupného a bez cimbálovky).
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Vyhráli jsme Apetit Festival a získali titul Nejlepší restaurace Východočeského kraje!

červenec 17
Radost našeho šéfkuchaře neznala mezí
Rádi bychom poděkovali všem návštěvníkům Apetit Festivalu, kteří nám dali svůj hlas a ocenili naše gurmánské menu, se kterým jsme soutěžili ve velké konkurenci ostatních kvalitních restaurací z celého východočeského kraje.

Soutěžní menu a fotografie z festivalu zde!

Během příprav na Apetit Festival jsme nepodcenili žádnou maličkost: náš šéfkuchař Jan Jírek celé dny vybíral ladil jídla pro soutěžní menu a my ostatní jsme mezitím vystajlovali náš soutěžní párty stan. Ten nás také bude provázet na dalších akcích, kde nás jistě nepřehlédnete.

Gurmánský festival dobrého jídla a pití během dvou dnů navštívilo více než 25 tisích návštěvníků. Ti měli možnost ochutnávat soutěžní menu každé restaurace, která se festivalu účastnila a hlasovali, ve kterém stánku jim nejvíce chutnalo. A nejvíce hlasů od návštěvníků získala naše irská restaurace.

Soutěžní jídla budete moci ochutnat i v naší restauraci – rezervujte si svůj stůl!


VÍTĚZNÉ MENU:

Pečená uzená žebírka v pikantním medovopepřovém glazůru, s čerstvou rajčatovo–paprikovou salsou  na rozpečené ciabatě

Pomalu tažená hovězí líčka ve vlastním sosu s rozmarýnem (nízkoteplotně pečná 12 hodin), na máslové karotce s petrželí, zdobená cibulovou slámou

Oyster blade – grilovaná loupaná plec v úpravě médium s jemným  hruškovo bramborovým pyré a křupavým celerovým chipsem

zpět