Akce, novinky

Mikuláš a čert v St.Patricku
prosinec 05

ČERT A MIKULÁŠ pro vaše děti! NÁŠ TIP!

PATRICK DĚTEM! Stejně, jako každý rok, přijde do Patricka Čert, Mikuláš a snad i Anděl, pokud nezabloudí. Ve středu 5. prosince začneme v 17 hodin Živým kreslením s humoristou a kreslířem Honzou Lušovským – děti to milují!
Kolem 18. hodiny přijdou Čert, Mikuláš a Anděl a budou nadělovat vašim dětem dárečky, které jste jim přinesli a označili jejich jménem (předáte je při příchodu tajně obsluze, vše budeme mít připravené, nebojte).
Každé dítě dostane večeři zdarma. Od 19 hodin Dětská diskotéka. Vstupné na dítě 150,- Kč. Rezervujte si místa včas!
Silvestr v St.Patrick restaurace Pardubice
prosinec 31

SILVESTRRRR 2018 LIVEEE! MEGA AKCE!

Přijďte si s námi užít tu nejlepší a nejdelší oslavu v roce! Slavíme SILVESTR 2018! Užijte si volnou zábavu, skvělé dárky za vypité panáky a hudbu od našeho oblíbeného DJ. Vstupné se neplatí! YES! A slavit budeme až do rána! Rezervujte si svá oblíbená místa včas!
Zobrazit všechny novinky

Rezervace míst:
tel.466 614 200
Rezervace přijímáme jen telefonicky nebo osobně!

Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz
Otevírací doba:
pondělí: 8.00 – 01.00 hod
úterý: 8.00 – 01.00 hod
středa: 8.00 – 01.00 hod
čtvrtek: 8.00 – 01.00 hod
pátek: 8.00 – 04.00 hod
sobota: 10.30 – 04.00 hod
neděle: 10.30 – 24.00 hod

Napište nám

Degustace vína a pěti chodové speciální staročeské menu! Gurmánský zážitek!

květen 23
Restaurace Pardubice St.Patrick, degustace vína a speciální menu
Degustace vín vinařství Dobrá vinice ve spojení se speciálním pěti chodovým menu ve stylu české klasiky – ve středu 23. května od 19 hodin v restauraci St.Patrick v Pardubicích. Degustovat budete 9 vzorků vín, včetně vína Velké dobré bílé cuvée. Absolutní špička v ČR! Vstupenky můžete zakoupit v naší restauraci nebo ve vinném baru Nálada. Cena degustace vín 240,- Kč, cena degustačního menu 240,- Kč.
SPECIÁLNÍ MENU:
  • Kančí paštika s opraženými mandličkami, zdobená čerstvou pažitkou, opečený toust
  • Jemná krémová dýňová polévka s opraženými semínky na panenském oleji s kopečkem husté smetany
  • Špikovaná hovězí pečínka s krémovou hříbkovo-máslovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
  • Kančí pečeně s terčíky kořenové zeleniny, přelitá tmavou silnou redukcí, mačkané petrželové brambory
  • Domácí jablečný závin provoněný skořicí, přelitý horkým vanilkovým krémem


Krása moravských vín spočívá v rozmanitosti jejích projevů. Takže, v regionu Znojmo jsem měl náhle dojem, že jsem se octnul v Chablis. Jaké víno mě chytlo za srdce? Cuvée nazvané Velké dobré  bílé, vyšlechtěné ve vinařství Dobrá Vinice.


Olivier Poussier
mistr světa sommelier pro La Revue du Vin de France
(prestižní francouzský časopis o víně)

zpět